Post by energoolimad on Mar 7, 2022 18:11:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ClassicBoy Pro Games Emulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ClassicBoy Pro Games Emulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος σφάλματος κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ ClassicBoy Pro Games Emulator 2022 version ▞▞▞
Δεν είναι δυνατή η συνέχιση των αποθηκευμένων παιχνιδιών
Καλό, αλλά δεν μπορώ να χαρτογραφήσω το dpad του Bluetooth nintendo joyconn ή οποιουδήποτε ελεγκτή παιχνιδιών.Είναι αυτό ένα σφάλμα;
Μου αρέσουν οι εύχρηστες επιλογές και η ποικιλία των κονσολών, αλλά εύχομαι να υπήρχε τρόπος να αλλάξουμε το μέγεθος του κουμπιού όταν αλλάζουμε τη διάταξη των κουμπιών. Το μέγεθος του κουμπιού είναι λίγο μικρό.
Η αποθήκευση δεδομένων δεν λειτουργεί σωστά. Και το παιχνίδι ξαφνικά παγώνει και η πρόοδός σας χάνεται μετά.
Λειτουργεί ως επί το πλείστον, αλλά έχει προβλήματα γραφικών που δεν υπάρχουν στην κανονική έκδοση. Όπως τα επικαλυπτόμενα κείμενα μενού σε ορισμένα παιχνίδια PS1 και ένα φίλτρο εξομάλυνσης βίντεο στα παιχνίδια GB/GBC που δεν μπορώ να καταλάβω πώς να απενεργοποιήσω. Δεν θα συνιστούσα.
Είναι εντάξει, αλλά πρέπει να ξέρω αν είχε κάποιος πρόβλημα με την επιλογή cheats γιατί ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζω, οι κωδικοί εξαπάτησης δεν λειτουργούν ποτέ, μπορεί κάποιος να βοηθήσει με αυτό επειδή το πρωτότυπο δεν είχε αυτό το πρόβλημα.
Δεν μπορούσα να παίξω παιχνίδια 3ds
Η εφαρμογή είναι σχεδόν τέλεια, αλλά η αντιστοίχιση του ελεγκτή είναι έξω από την πύλη, τα ανάλογα δεν λειτουργούν.
Φοβερά πράγματα!
Sega
Αγόρασα την παλιά έκδοση και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Συγκεκριμένα τη δυνατότητα να προσθέτω συντομεύσεις στην αρχική μου οθόνη, αλλά δεν μπορώ να τη βρω σε αυτήν
ClassicBoy Pro Games Emulator Zręcznościowe envz
Λατρεύω την εφαρμογή. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί μπορώ να κάνω το αναλογικό stick να λειτουργεί σωστά για παιχνίδια ps1. Απλώς δεν λειτουργεί. Υπάρχει περίπτωση να με ενημερώσετε τι κάνω λάθος; Θα βαθμολογήσω με 5 αστέρια
Λειτουργεί τέλεια όταν λειτουργεί - μερικές φορές συγκεκριμένο περιεχόμενο δεν φορτώνεται χωρίς λόγο. Μακάρι να υπήρχαν μερικοί ακόμη εξομοιωτές όπως το Lynx και να μπορούσαν να αφαιρεθούν ή να κρυφτούν ορισμένοι και επαναλήψεις. Εξαιρετική συμβατότητα με τίτλους arcade.
Καλή εφαρμογή. Αλλά και πάλι οι απατεώνες δεν λειτουργούν, παρακαλώ διορθώστε. Απολαύστε το παιχνίδι
Block Puzzle 퍼즐 isuk
Θα βαθμολογούσα με 5 αστέρια, αλλά δεν μπορώ να κάνω τα cheat να λειτουργήσουν
Καλή για τίποτα απόβλητα εφαρμογή
Πλήρωσα για αυτήν την εφαρμογή, ενημερώθηκαν και όλοι όσοι έχουν πληρώσει για αυτήν πρέπει να την αγοράσουν ξανά. Σπατάλη χρημάτων... Πολύ απογοητευμένος...
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση από την κάρτα SD παρόλο που είναι επιλεγμένη στις επιλογές 😒 μου αρέσουν τα νέα πρόσθετα όμως
Είναι πιθανώς ένα υψηλής ποιότητας σύνολο εξομοιωτών, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τη διεπαφή χρήστη και την εφαρμογή γενικά. Έχω τόνους εφαρμογών και όλες λειτουργούν καλά, αλλά αυτή η εφαρμογή χρειάζεται πολύ χρόνο για εναλλαγή μεταξύ των επιλογών. Παραμένει σε μαύρες οθόνες πάρα πολύ καιρό και κολλάει ένα σωρό. Είμαι βέβαιος ότι πιθανότατα λειτουργεί εξαιρετικά σε ορισμένες συσκευές πραγματικά προηγμένης τεχνολογίας, αλλά το τηλέφωνό μου εκτελεί τέλεια πολλούς εξομοιωτές, επομένως αυτή η εφαρμογή σαφώς δεν είναι βελτιστοποιημένη για μια ευρεία γκάμα συσκευών.
ClassicBoy Pro Games Emulator Arkadspel whq
Πολύ απογοητευμένος που δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να φορτώσετε αν δεν έχετε την πλήρη έκδοση.
Λειτουργούσε όμορφα μέχρι που έπρεπε να βάλω το όνομά μου και μετά παρατήρησα ότι τα κουμπιά βέλους δεν λειτουργούσαν
Μερικοί από τους εξομοιωτές δεν λειτουργούν πολύ καλά, όπως το DS και το N64 κ.λπ.
Πάνε 21 χρόνια..το ps2 είναι κλασικό πλέον.. γιατί δεν υπάρχει ακόμα το emu του...
Που στο καλό είναι οι άλλοι 20 πυρήνες;; lol Περιμένω ακόμα τα παιχνίδια n64 να σας επιτρέψουν να κάνετε overclock όπως το project64 στην έκδοση για υπολογιστή
Η εφαρμογή δεν μπορεί να διαβάσει ROM από κάρτα SD. Αν κάποιος άλλος είχε το πρόβλημα, ας με ενημερώσει.
Μιμείται αυτό που θέλω να μιμηθεί μια χαρά, κανένα πρόβλημα με αυτό που κάνει από ό,τι έχω δει. Τούτου λεχθέντος, εάν πρέπει να αγοράσω την πλήρη έκδοση για να φορτώσω τα αποθηκευμένα αρχεία μου, τότε ποιο είναι το νόημα;
Λειτουργεί καλά, αλλά μην περιμένετε να υπάρχουν αποθηκευμένα παιχνίδια εάν κλείσετε την εφαρμογή. Πρέπει να πληρώσετε για να "συνεχίσετε" το παιχνίδι που θα περίμενα να είναι μια επιλογή στυλ αποθήκευσης κατάστασης, όχι ότι απλώς θα διαγράψει τα αποθηκευμένα δεδομένα εάν ανοίξετε ξανά το παιχνίδι Μην προσφέρετε δωρεάν εφαρμογή εάν η βασική λειτουργία, όπως η αποθήκευση ενός παιχνιδιού είναι πληρωμή κλειδωμένη.
Λειτουργεί 10% των φορών που προσπαθώ, και αν συμβεί, τρέχουν μόνο τα παιχνίδια gba. Το Pokemon os το μόνο που τρέχει ομαλά, τα υπόλοιπα απλά δεν μπορώ καν να ξεκινήσω το παιχνίδι. Τα παιχνίδια Nds είναι συνεχώς στα 15 FPS, ανεξάρτητα από το τι. N64 Μπορώ να παίξω μόνο μία φορά και ποτέ ξανά... όσες φορές κι αν προσπαθήσω να ξεκινήσω το παιχνίδι. Προσπάθησα να παίξω και μου απέτυχε σε ΔΥΟ από τα τηλέφωνά μου. Μου αρέσει η εφαρμογή όταν λειτουργεί, αλλά απλά δεν βοηθάει τον χρήστη ΟΠΟΤΕ θέλω να παίξω ένα διαφορετικό παιχνίδι.
Δεν μπορώ να λάβω κωδικούς εξαπάτησης για να λειτουργήσει και το χειριστήριο Bluetooth του Xbox One να μην λειτουργεί πολύ καλά, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές εκεί έξω. Τελευταία ενημέρωση τώρα δεν βλέπει mame roms 🤔 ..... 2/16/22 Ανακάλυψα ότι πρέπει να προσθέσετε χειροκίνητα τις rom στον πυρήνα mame για να λειτουργήσει αυτόματα.
Τρέχει παιχνίδια, ωστόσο, αφού έπαιξα ένα παιχνίδι PS1 για 40 λεπτά, αποθηκεύτηκε, έκλεισε, επέστρεψε και μόνο 1 αποθήκευση 9 λεπτά μέσα, αργότερα έπαιξα μιάμιση ώρα, εξοικονομώντας αρκετές φορές, έκλεισα, το άνοιξα την επόμενη μέρα, η μόνη εξοικονόμηση είναι η πρώτη που ήταν 9 λεπτά μέσα, έχασε πάρα πολύ χρόνο σε αυτό ήδη 👍🏽
Με μια λέξη κοοοοοοοοοοοολ
Είχα κάποια άλλα προβλήματα και δεν μπορούσα να συνεχίσω ένα αποθηκευμένο παιχνίδι χωρίς να το αγοράσω, το οποίο νόμιζα ότι ήταν αρκετά κουτό.
πόσο είναι η πλήρης έκδοση;
Το αγόρασα και η αντιστοίχιση του ελεγκτή είναι τρομερή σε σύγκριση με την αρχική έκδοση classicboy που δούλευε με οποιοδήποτε χειριστήριο αυτό αλλοιώνει το n64 αριστερά και δεξιά κολλάει εντελώς για μένα τώρα, οπότε μου είναι άχρηστο.
Μέχρι στιγμής το καλύτερο για να μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια 1ου play station
Ο μεγάλος θαυμαστής της αρχικής έκδοσης, ήθελε να λάβει τις ενημερώσεις για την εξομοίωση ps1, γι' αυτό αγόρασε διστακτικά και αυτήν την έκδοση. Παίχτηκε χθες και άνοιξε σήμερα για να εντοπίσει ότι τα δεδομένα αποθήκευσης χάθηκαν, δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά, η κατάσταση αυτόματης αποθήκευσης διακόπτεται στη συνέχιση. Έπαιζα MGS αν αυτό βοηθάει. Διορθώστε το και θα ενημερώσω την κριτική. Ευχαριστώ
Για να φορτώσετε μια κατάσταση αποθήκευσης, πρέπει να πληρώσετε για την απάτη της πληρωμένης έκδοσης.
Η εφαρμογή είναι καλή, αλλά δεν μπορούμε να σώσουμε το παιχνίδι μας. Αν θέλουμε να κάνουμε οικονομία, πρέπει να αγοράσουμε εφαρμογή
Υπέροχη εφαρμογή!
Μαστ χαι να προσέχεις
Η εφαρμογή είναι εξαιρετική και εύκολη στη χρήση. Έχει πολλά emus και επιλογές για περισσότερα. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι αγόρασα την πλήρη έκδοση σε άλλο τηλέφωνο και μετά την αναβάθμιση έχω υποβιβαστεί ξανά στη δωρεάν έκδοση. Βεβαιώθηκα ότι ήμουν συνδεδεμένος στο Google όπως πρότεινε η βοήθεια. Όσο φοβερή κι αν είναι η εφαρμογή, δεν πρόκειται να την αγοράσω Κάθε φορά που παίρνω ένα νέο τηλέφωνο. Αν κάποιος μπορούσε να το διορθώσει αυτό θα ήταν σίγουρα ένα προϊόν 5 αστέρων.
ClassicBoy Pro Games Emulator Аркади hjh
Πλήρωσα για μια πλήρη έκδοση πριν από μερικά χρόνια σε άλλη συσκευή και τώρα περιμένει να πληρώσω ξανά. Επιπλέον, χάνει συνεχώς πρόοδο, οπότε όχι ευχαριστώ.
Πολύ ωραία εφαρμογή και λειτουργεί καλύτερα από τους περισσότερους εξομοιωτές στο Google Playstore.
Όταν το Επιτρέπω να διαβάζει αρχεία διακόπτεται και εμφανίζεται μαύρη οθόνη όταν το ανοίγω ξανά, απεγκατέστησα και κατέβασα ξανά και μετά το ίδιο πράγμα. [Επεξεργασία: Αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει. Μου άρεσε πολύ αυτή η εφαρμογή και τώρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δεν υπάρχει λέξη από τους προγραμματιστές;]
Μόλις έπαιξα χρονικά pokemon για 5 λεπτά και ήταν καταπληκτικό! Όμως, μετά βγήκα για να ηχογραφήσω. Και από τότε, αυτή η χαζή εφαρμογή δείχνει ένα σφάλμα! Λέει φόρτωση.. Και μετά με πηγαίνει στο HOMEsceeen και μου ζητάει να αναφέρω το σφάλμα.. Το μισώ 😠😡! Παρακαλώ διορθώστε το
Είναι ένας αξιοπρεπής εξομοιωτής, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι •Μερικές φορές αποτυγχάνει να με φορτώσει σε κάποιο παιχνίδι, μερικά παιχνίδια δεν φορτώνονται καθόλου! •Και το *enable vibrator feed back* δεν λειτουργεί καθόλου ό,τι κι αν κάνω
Συνήθιζα πίστευα ότι αυτός ο εξομοιωτής ήταν καλός, αλλά όχι είναι απόλυτο σκουπίδια, κυριολεκτικά κάθε σύστημα έχει κακή απόδοση, παρόλο που η συσκευή μου είναι αρκετά ισχυρή και υποθέτοντας ότι μπορώ ακόμη και να ξεκινήσω τα παιχνίδια, χαίρομαι που δεν ξόδεψα χρήματα σε αυτόν τον εξομοιωτή μην το κατεβάσετε βρείτε άλλους εξομοιωτές
Λείπει το παλιό, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αυτό, ωστόσο, συνεχίζει να επαναφέρει τις αποθηκευμένες μου. Αποθηκεύστε το, χάστε το. Ξεκίνα από την αρχή, πήγαινε πιο μακριά. Στη συνέχεια, χάνεται η νέα αποθήκευση και εμφανίζεται ξανά η παλιά αποθήκευση.
Ήθελα να παίξω παιχνίδια ds. Ορισμένα παιχνίδια ds βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση του μικροφώνου. Ο εξομοιωτής desmume έχει ένα "κουμπί" μικροφώνου που λειτουργεί μόνο στο μενού Γρήγορη, δηλαδή όχι όσο εκτελείται η εξομοίωση, και απ' ό,τι μπορώ να πω, είτε δεν λειτουργεί καν, λειτουργεί για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά Έχω φτάσει σε αδιέξοδο με τουλάχιστον 2 παιχνίδια που απαιτούν συνεχή είσοδο μικροφώνου για αρκετά δευτερόλεπτα. Διορθώστε το με ένα κουμπί ή κουμπί με δυνατότητα αντιστοίχισης στην οθόνη/ελεγκτή ή χρησιμοποιήστε το πραγματικό μικρόφωνο που θα αναμενόταν σε ένα τηλέφωνο
Μπορεί να μιμηθεί αλλά χαλάει το παιχνίδι. Κανένα αστείο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει cheat ή να φορτώσει σωστά τα παιχνίδια.Έτσι αυτό μετατρέπεται τώρα σε ένα σημαντικό σκληρό πέρασμα.