(Android/iOS) Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 csaló kód glitch kristályok
Mar 7, 2022 18:30:33 GMT
Post by energoolimad on Mar 7, 2022 18:30:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Legends of Gems: Puzzles \u0026 Match 3 2022 version ▞▞▞
szép
Imádtam a játékot a frissítésig. Nem férek hozzá a hőseimhez, hogy felszereljem vagy fellépjek. Szóval miért játszom, ha nem tudok fejlődni. A fejlesztők nem válaszoltak, amikor üzenetet küldtem a játékon keresztül, vagy közvetlenül e-mailt küldtem. 4-21 még mindig nincs javítás. Nagyon kiakadtam a bc eltávolítása miatt, nagyon tetszett.
Ez a 2. játéknap a telepítés után. A játék szuper!
Vannak kapcsolati problémáim a játékkal, de a fejlesztők nagyon keményen dolgoznak, hogy megoldják ezeket. Az értékelésemet 4 csillagosra változtattam az érte tett erőfeszítések miatt
Még játszani sem lehet. A szerverrel megszakadt a kapcsolat.
Csak azért vagyok itt, hogy játsszak az alkalmazással, amely elhozott ide, és 3 napig kellene játszanom ezzel a játékkal, hogy pénzt kapjak :v
10 perc töltőkép után kuka
Ugyanaz, amit mások is leírtak. Nem lép túl a harci indítóképernyőn. El sem lehet kezdeni a játékot.
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 પઝલ uom
Szép aap
A bejelentkezést tökéletesíteni kell, különben remek játék!
Köszönöm nekem
Maga a játék nagyszerű, nagyon szép a meccs három játék műfaja. Azonban van egy HATALMAS hiba/hiba, és (amennyire én tudom) nem lehet jelenteni a játékban. Folyamatosan felszerelem a drágaköveket, majd amikor kilépek a karakterképernyőről, a felszerelt drágakövek eltűnnek. ÉPPEN elvesztettem 2 3. rangú gyöngyszemet és 1 4. rangú gyöngyszemet. Ez hetek óta megy, és először azt hittem, hogy ez az én képzeletem, de éppen elvesztettem a 2. 3. rangú drágakövet és az 1. 4. helyezésű kitartási gyöngyszemet. Ez meghaladja a felháborodást.
Nem tudok bejelentkezni, és nem tud semmilyen színpadi bug-játékot felvinni, lol
Még csak nem is hangoskodnék, és a haverjaimnál vagyok, és nagyon jó internetje van
Vadszéna, đồ họa đẹp, mượt mà, nói chung ưng
RTS Siege Up! - Medieval War Stratégiai játékok tjuh
宝石の伝説 : パズル RPG & マッチ3系バトル ~Legends of Gems~ パズル hwp
Módosítsd a játék nevét P2W money grab-re, mert ez minden
A játék nagyon jó
A játék nagyon jó, de mostanában nem működött nálam. Kattintottam a csata indítására, de nem történik semmi. Megpróbáltam eltávolítani és újra telepíteni, de ugyanaz. Kérlek javítsd ki!
A játék soha nem működik. Ha megpróbálunk csatát indítani, az nem vezet semmihez. Megjelenik a karakterek indítóképernyője, és nem tudod elindítani. A vissza gomb megnyomásával visszaléphet, és ennyi. Micsoda időpocsékolás
A játék betöltődött, majd összeomlott, mielőtt befejezte volna a bevezető történetet. Akkor nem csatlakozik a szerverhez.
Most kezdtem el nem tudom mit csináljak még el is olvasok mindent elakadtam nem tudom hol a játék nem ad tudom hova menjek Eltávolítás
Nem nyílik meg néha nem jön a szerver! Így jön
Hay vì chị tôi thiết kế đồ họa
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Puzzel nphx
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Atjautības spēles hktt
A legjobb a legjobb
Hú, már egy ideje késztetést éreztem, hogy véleményt írjak egy játékról!Ez a játék IGAZÁN JÓ, és rengeteg növekedési potenciál van benne! Nagyszerű puzzle mérkőzés 3 játék szép RPG elemekkel. Nagyszerű grafika, nagyszerű történet és stabil játékmenet. Úgy tűnik, hogy a fejlesztő és a támogatás valóban válaszol a kérdésekre és kérésekre! Tőlem nincs panasz! Nagyszerű munka!
Az Empires & Puzzles és a Gems of War rajongójaként ez egy nagyszerű match 3 RPG játék. 2 órája akasztott! Igazán klassz történet és szórakoztató megjelenésű karakterek gyönyörű grafikával. Az új események, a Dark Realm és az Endless Zombie Hunt szórakoztatóak. Beteg Black Friday ajánlatok! Jó munkát a fejlesztők.
Nagyon jó meccs 3 kirakós játék. Szép története és sok RPG eleme van. Túl vagyok a kampány 3. fejezetén, és a fejlődés nagyon jó. A hős megidézési aránya méltányos. Az Empires & Puzzles-ból jöttem, ahol az idézési arányok borzalmasak! Volt egy kis probléma a játék hibájával. Jelentettem a fejlesztői csapatnak, és az ügyfélszolgálat nagyon gyors és segítőkész volt. Még a játékon belüli erőforrásokat is jutalmazták a hiba bejelentéséért. A játékmenet gördülékeny, izgalmas, szórakoztató egyedi karakterekkel. Nagyon ajánlott!!
Jó játék, de kicsit nehéz használni a nagyszerűségét
Jó a játék
Jó
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Пъзели vuuc
Az oktatóanyag nem túl világos, kattintson erre a kattintásra, hogy hozzáadja ezt használja, de nincs valódi magyarázat arra vonatkozóan, hogy mit csinál, túl bonyolult és nem szórakoztató