Post by energoolimad on Mar 7, 2022 18:46:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují coiny ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Pěkné, ale jedna věc, kterou to inzeruje, je teď potřeba předělat 😠
Čekal jsem tak dlouho na klobásové války io a vím, že se tolik kazí 😭😭😭
Hra se kazí a postavy mají tvary, to je špatné
Líbí se mi to, ale problém je v tom, že to není zkurvená online hra, k čemu to je, proto byste chtěli hru smazat
Velmi zábavná a dobrá hra se mi líbí, protože je to multiplayer a jiná hra má pouze sólo, pokud chcete hru pro více hráčů, je to pro vás a prostě jděte.
Nej hra EVER!!!
Lidé si mohou stěžovat na reklamy, ale já tuto hru miluji! Reklama má pouze 5 sekund. A poté, co je hotovo, miluji zvuk jejich výkřiků! Výborná hra! 10/10!
Když jsem poprvé začal hrát (dnes), atomaticky jsem to stáhl, protože 1 jsem běžel TAK POMALU 2. V některých bodech mi to ani nedovolilo se pohnout!
Myslím, že to nebylo pro teenagery
Přál bych si, abych mohl hrát tuto hru, ale nemohu, stále se zpožďuje a zkoušel jsem všechno, resetoval jsem svůj divice, odinstaloval jsem a nainstaloval, ale bez ohledu na to, co se stále zpožďuje, můžete to prosím opravit, opravdu bych si tuto hru chtěl zahrát
Tato hra je B.... BOŽÍ
Skvělá hra u tyhle se hodně zasmějete stahujte super
Připraveno Pata Ideálně Sausage Wars.io - التطبيقات على Google Play ... Rušit Vítr kuře تنزيل لعبة sausage man android برابط مباشر
Skvělá hra, ale je tu příliš mnoho reklam *Přidejte také další mody nebo můžete přidat minivan, pokud chcete*
Sausage Wars.io Arcade rxgz
Bylo to tak nudné, že jsem se nudil, jakmile jsem se dostal do hry, je plná reklam, prosím, neztrácejte čas touto strašlivou výmluvou hry
Velká párková bitva Sausage Wars. Konečně po dlouhé době zase vtipná oddechová hra. Autor: Patrik Müllervydáno: 10 června, 2020 Rubrika: Hry pro Android.
Hra je dobrá, její hraní je tak trochu zábavné a návykové, ale reklamy jsou otravné, jako pokaždé, když hra skončí, přidá se přidání, které hru zničí, je dobré, když je to jako po 3 hrách, pak je tu reklama, která je dobrá, ale každé kolo není cool
Když jsem se snažil hru nahrát, hra se pokazila a tak jsem ji zkusil smazat, ale stále to nefungovalo tato společnost vytvořila dobré hry, ale tato není jedna z těch, pokud to vidíte, můžete prosím hru opravit nebo aktualizovat protože chci hrát opravdu špatně
V pohodě, ne tak cool na hraní
Proč se na vás lidé vždy sdružují, když hrajete, hrajete špatnou hru, protože vás lidé spojí, když se ve hře dostanete výš, budu očekávat, že ji hrát nebudete
Myslím, že je to hezké, je to zábava, ale měli by přidat nový pohyb do útoku
Líbí se mi tato hra, ale 3 hvězdičky jen proto, že když poslední párek v rohlíku musíte vyzvat, je konečné zabití, když zaútočíte na poslední párek v rohlíku, jeho skluz, takže je těžké porazit posledního párka v rohlíku, takže mě na konci vždy zabijí.
Sausage Wars.io Arkády xicn
je to dobré, ale hrál jsem a moje hra zamrzla a nemohl jsem se pohnout
Úuuuuuuu párečky ty mám rád
To je sasage úžasné a miluji ovládání, grafiku. Lepší než klobása běžet a převrátit.
Dobrá hra, ale v této hře je špatná grafika Smazal jsem si své oblíbené hry, ale smažu tuto stupidní hru
KOLO KTM RC 200
Páni, tohle je opravdu můj druh hry! Ne snadné, ne těžké, a můžu být jednou z mých oblíbených postav, ale jako klobása! Ale dal jsem tomu 4 hvězdičky, protože to občas havaruje a dokonce mě to znepokojovalo, když jeden z těch havárií skutečně vypnul můj telefon! Ale bylo to v pořádku a ano, každých 5-10 minut se objeví několik reklam, ale po zvážení všech věcí je to docela dobrá hra
Když jsem viděl reklamu, byl jsem jako cool, hrál jsem a bylo to jako to, jaká je tato hra úžasná, nemohl jsem přestat hrát můj táta mi musel vzít tablet, ale stále jsem ji hrál z telefonu, tato hra je nejistější, že existují tváře a aréna potřebuje práci, ale celkově je to dobrá hra, někdy vám to usnadňují, měli byste si tuto hru opravdu zahrát také nejsem fanouškem Donalda Trumpa, takže si myslím, že skin Donalda Trumpa je legrační nebo legrační, protože vypadá příšerně a já myslím si, že Donald Trump je mia, takže si myslím
Důvod, proč hodnotím 4 hvězdičkami, protože reklamy na Google Play mi nedovolí vystoupit
Nesnáším nudnou grafiku této hry! Hardcore hra! A hlavně! simulace je nuda! A hloupý!
stáhnout Sausage Wars.io apk nejnovější verzi od Crazy Labs by TabTale - nejrychlejší - zdarma - bezpečný pro zařízení Android.
Dávám čtyři hvězdičky, protože má tolik přidaných položek a že na vás AI tančí
Tolik reklam
Chci více skinů a pravidelně nové aktualizace
Sausage Wars.io Arcade zyu
Ve hře to začíná glichtingem. Pak jakmile projdu glichtingem, nemohu hrát, protože to NEUDRŽUJE glichting, a proto je moje hodnocení jedna hvězda a NE 5........... .
Hra je plná závad a postavy jsou trojúhelníky a nemůžou útočit Doufám, že to opravíte
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Seiklusmängud xhj
Nestahujte to, protože má tolik reklam
Sausage Wars.io ארקייד vto